taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
autobuz cluj calator

Ce a pățit un bărbat la Cluj, după ce i-a atras atenția unui tânăr să-și pună masca anti Covid

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Cluj au reținut un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte comise într-un mijloc de transport în comun.

Pe 22 aprilie la amiază, polițiștii din Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la producerea unei agresiuni într-un autobuz de transport în comun, urmare unor neînțelegeri spontane dintre doi călători.

La fața locului, polițiștii au identificat apelantul, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Acesta a povestit polițiștilor faptul că în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, ar fi atras atenția unui alt călător, un tânăr, cu privire la obligativitatea purtării măștii de protecție. Tânărul s-a enervat și l-a agresat fizic pe om.

În urma verificărilor derulate, în cursul aceleiași zile, polițiștii au identificat un tânăr de 25 de ani, bănuit de săvârșirea faptelor.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, cu cel în cauză în stare de reținere pentru 24 de ore.

foto: arhiva

sus(18)jos(3)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?