mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer kimbo

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program

galgoczy casuta piticilor gherla

Ce a mai adus Moșul în parcul orașului – VIDEO

Peste noapte, în parcul mare al orașului și-a făcut apariția un Moș.

Așa cum se întâmplă de fiecare dată de sărbători, meșterul sculptor Ioan Galgoczy ține să aducă mici bucurii locuitorilor sau vizitatorilor orașului, dar în special copiilor.

galgoczy sculptura mos lemn gherla

De această dată, cu meșteșug, a sculptat în lemn un Moș uriaș, care și-a găsit locul la fântâna din mijlocul parcului. Lucrarea a fost făcută dintr-o bucată uriașă de lemn, care cântărește peste 200 de kilograme. A fost nevoie de un utilaj că să fie ridicată! „Am lucrat la ea vreo trei zile”, spune meșterul, care n-a ținut cont de frigul și vântul de afară, și-a luat drujba și s-a pus serios pe treabă.

video în continuare

Poftiți la cabina foto!

Căsuța Piticilor, o altă creație a lui Ioan Galgovzy, făcută cu ceva timp în urmă dintr-un trunchi de copac uscat, la intrarea în parcul mare, are acum o nouă destinație: cabină foto!

Meșterul a sculptat și aici un Moș, iar cei care vor să se fotografieze alături de el, trebuie doar să intre în căsuță și să zâmbească frumos la cameră!

sus(27)jos(4)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns