taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
atm bancomat card

Ce-a făcut un tânăr cu 12000 de lei găsiți la un bancomat, în Alba – FOTO

Un tânăr a găsit în fanta unui ATM din Alba Iulia o sumă uriașă de bani, 12.000 de lei. Ce putea să facă cu banii? Foarte multe, însă educația primită acasă, caracterul sănătos și gândul că într-o bună zi ar putea fi chiar el cel care ar putea să piardă acești bani, s-a prezentat la poliție.

Astfel, pe 3 octombrie 2019, la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat Roșa Alexandru Paul, de 22 de ani, din Crăciulelu de Jos, județul Alba, care a predat suma de 12.000 de lei, despre care a declarat că a găsit-o în fanta unui ATM ce aparține unei bănci din Alba Iulia.

Se pare că banii au fost uitați de o femeie din Alba Iulia, după ce aceasta a solicitat aparatului retragerea sumei de bani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe proprietara banilor și i i-au restituit, iar pe bărbatul care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit, l-au felicitat.

tanar politie alba bani

sus(48)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

  1. Ciudat - 12000 ??? În mod normal poți maxim 4000 , dacă ceri expres 8000 ( și ăștia scoși de doua ori ) ... 12000 e cam mult poate dacă are pensie specială se face dispensa 60 de bancnote de 200 - mare- gura bancomatului .

    sus(8)sus(0)
  2. Cum poti sa uiti ca ai scos bani din bancomat?

    sus(6)sus(0)

Lasă un răspuns