taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
tastatura calculator maini

Cazurile de Covid din comuna Cornești duc la schimbarea regulilor la școală

pmp  muresan adrian alegeri locale gherla consilier 2020
Comitetul Județean pentru situații de Urgență Cluj a decis luni, ca urmare a informarii de către Direcția de Sănătate Publică cu privire la rata incidenței cazurilor pozitive din comuna Cornești, care depășește 3 cazuri la 1000 locuitori, că începând de marți, 15 septembrie, unitatea de învățământ din acest UAT să treacă la scenariul 3, adică exclusiv învățământ online.

kasza tamas gherla candidat primar 2020
În localitatea Lujerdiu din comună au fost sesizate în ultima lună mai multe cazuri de persoane testate pozitiv pentru Covid-19.

Alte modificări nu exista la nivelul unităților de învățământ din județ a mai anunțat prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

Acesta a mai precizat că scenariile se vor actualiza săptămânal, sau ori de câte ori va fi nevoie, în funcție de situația epidemiologică existenta la nivelul fiecărui UAT.

foto: arhiva

sus(3)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns