taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
politie scoala elevi liceu gherla

Câți elevi au fost prinși chiulind de la ore și de ce s-au întâlnit polițiștii cu școlarii

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au organizat şi desfăşurat miercuri o acţiune de prevenire a infracţiunilor stradale, dar şi de reducere a riscului rutier. De asemenea, s-a acționat și în proximitatea unităților de învățământ pentru prevenirea absenteismului școlar.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 28 de persoane și controlarea a cinci agenţi economici. Opt elevi au fost depistaţi absentând nemotivat de la cursurile şcolare.

Pentru nerespectarea prevederilor legislaţiei rutiere au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale.

Poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au fost alături de elevii Liceelor Teoretice Ana Ipătescu, Kemeny Zsigmond şi Petru Maior, Liceului Tehnologic şi ai Şcolii Gimnaziale Nr. 1.

politie scoala elevi liceu gherla

politie scoala elevi liceu gherla

politie scoala elevi liceu gherla

Elevii au primit informaţii de la poliţişti şi au purtat discuţii despre violenţă, răspunderea penală şi contravenţională a minorilor, despre bullying şi cum poate fi acesta combătut, dar şi despre cum să fie în siguranţă în drumul spre/de la şcoală.

O atenţie aparte a fost acordată prevenirii traficului de persoane, elevii de liceu primind informaţii despre cum să recunoască riscurile mascate într-un anunţ de ofertă de muncă, ce este metoda lover boy, dar şi alte informaţii legate de traficul de persoane.

sus(36)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

1 comentariu

  1. ... eeeehe!!!... chiulangii ăştia vor ajunge poliţişti!...
    Unii chiar şefii actualilor, cu o mai slabă pregătire şcolară...

    sus(6)sus(3)

Lasă un răspuns