taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
2018 scoala politie cluj admitere

Câți candidați se bat pentru cele 162 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție din Cluj

E concurență mare din nou la Școala de Agenți de Politie Septimiu Mureșan din Cluj-Napoca.

Concursul de admitere sesiunea ianuarie 2020, organizat de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, va debuta în zilele de 10 și 11 ianuarie, între orele 8-16, la sediul școlii din- str. Corneliu Coposu, cu înscrierea candidaților și eliberarea legitimațiilor de concurs.

În intervalul 12-16 ianuarie este programată susținerea probelor eliminatorii: contravizita medicală și evaluarea performanței fizice. Proba scrisă de verificare a cunoștințelor de limba română și o limbă străină (engleză sau franceză) va avea loc duminică, 19 ianuarie 2020.

Pentru cele 162 de locuri scoase la concurs de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca s-au înscris 982 de candidați, cu o concurență de 6 candidați pe un loc.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere la nivelul inspectoratelor județene de poliție din întreaga țară a fost 15 noiembrie 2019, tot aici candidații susținând și prima probă eliminatorie, testarea psihologică.

Candidații care se vor prezenta la concurs sunt rugați să verifice periodic informațiile afișate la sediul școlii, postate pe pagina de Internet a instituției, www.scoalapolcj.ro, sau pe pagina oficială de Facebook.

foto: arhiva

sus(3)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns