mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
robinet apa

Câteva zone din oraş au ramas fără apă potabilă la robinet

O defectiune produsa la un bransament in cursul zilei de sambata a lasat fara apa potabila mai multi locuitori ai orasului.

Defectul s-a produs pe strada Gelu la numarul 52, iar pentru efectuarea lucrarilor au fost afectati locuitori de pe strazile adiacente. Au fost semnalate intreruperi in alimentarea cu apa sau presiune scazuta la consumatori de pe strada Apei si strada Alexandru Vlahuta.

Vasile Morar de la Compania de Apa a transmis in jurul orei 20.30 ca o echipa a intervenit la locul problemei pentru lucrari de reparatii, care sunt estimate sa fie rezolvate in cel mai scurt timp, cel tarziu la ora 21.

Consumatorii care intampina situatii similare pot anunta problemele aparute la dispecerat, la numarul de telefon 0264/241.832, non-stop.

sus(4)jos(9)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns