taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor mariflor gherla locuri de munca sofer angajare dej cluj
gherla spital container

Câte persoane s-au vaccinat la Gherla în prima etapă și câte cazuri de reacții adverse s-au înregistrat. Următoarea etapă de vaccinare la liceul maghiar

Între 4-11 ianuarie 2021 s-a desfășurat prima etapă a vacinării anti Covid-19 la Gherla. Centrul de vaccinare a fost înființat la spitalul municipal din Gherla, pe strada Horea.

S-au înregistrat 210 solicitări pentru vaccinare, venite din partea angajaților spitalului, a personalului din cabinetele medicilor de familie, cabinete școlare, cabinet medical din penitenciar, personal de la Ambulanță și de la farmacii.

Managerul Spitalului Municipal Gherla, Mihaela Șomlea, a declarat că în urma celor 210 vaccinări nu s-a înregistrat până acum niciun caz de reacții adverse.

Peste 21 de zile, persoanele care s-au vaccinat se vor prezenta pentru o nouă administrare a vaccinului.

În etapa a II-a vor fi vaccinate persoanele peste 65 de ani, persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă, în funcție de indicațiile vaccinurilor utilizate, lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale.

La Gherla s-a înființat în acest sens un centru de vaccinare la sala de sport a liceului cu predare în limba maghiară Kemeny Zsigmond de pe strada Fermei.

Responsabilul cu etapa a II-a a campaniei de vaccinare la Gherla, viceprimarul Paul Măhălean, spune că în aceste zile are loc dotarea centrului cu toate utilitățile necesare. Înscrierile pentru persoanele peste 65 de ani  urmează să se facă prin medicii de familie, individual, prin contul unui aprținător, prin call-center organizat de DSP, prin structurile de asistență socială de la nivelul unităților administrativ-teriotirale. Înscrierile se vor putea face și pe internet, începând de la finalul săptămânii.

La Gherla vor fi arondate pentru vaccinare persoanele din Gherla, Fizeșu Gherlii, Sânmărtin, Țaga, Buza, Sic, Mintiu Gherlii, Iclod, Aluniș și Cornești.

Informații mai detaliate despre etapa a doua a vaccinării urmează să fie anunțate în zilele următoare.

sus(33)jos(19)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. ,,S-au înregistrat 210 solicitări pentru vaccinare''... ,,Câte persoane s-au vaccinat la Gherla în prima etapă''
    no... cat primiti pentru ascunderea cifrei de vaccinati?

    sus(2)sus(0)

Lasă un răspuns