taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
hasdate biserica preot biblie

Câte o biblie pentru fiecare casă din Parohia Hășdate

Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla a inițiat proiectul „Biblia, temelia casei creștine”, prin care fiecare casă din parohie a primit câte un exemplar al Sfintei Scripturi, informează Radio Renașterea.

Bibliile au fost achiziționate prin contribuția preotului paroh, Pr. Dr. Florin Dobocan și a tinerilor și copiilor din comunitate:

„După sfintele sărbători de Paști, în decursul mai multor săptămâni, am organizat diverse activități cu tinerii și copiii parohie. Una dintre acestea a presupus decorarea și ambalarea a câte unui sfeșnic, astfel ca fiecare credincios, atunci când se roagă la casa lui, să aprindă o lumânare. Obiectele frumos împodobite de copiii nostri au fost dăruite credincioșilor cu multă bucurie iar aceștia au răsplătit munca tinerilor prin donații care ne-au ajutat în achiziția celor 96 de exemplare din Biblie”, a spus preotul Florin Dobocan.

hasdate biserica preot biblieÎn sâmbăta de Rusalii, după săvârșirea Sfintei Liturghii, preotul paroh a vizitat fiecare casă din parohie și a dăruit câte o Biblie, ca mângâiere și împlinire sufletească, dar și ca recunoștință pentru implicarea credincioșilor în proiectele parohiei.

sus(9)jos(1)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?