irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
soare ceata gherla bloc antena

Cât mai ține vara – vremea până la începutul lunii octombrie. Când se anunță ploi

Prima lună de toamnă continuă să fie caldă și frumoasă. În zilele următoare temperaturile vor urca tot mai mult, iar săptămâna viitoare vor fi în scădere ușoară.

27 de grade la umbră s-au înregistrat luni, la ora 15, la Gherla și Dej, cu o temperatură resimțită de 29 de grade, în timp ce la Cluj-Napoca erau 24 de grade.

Dimineață la prima oră au fost 12 grade, iar pe Valea Someșului s-a format ceață. A fost emis și un cod galben de vizibilitate redusă sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 metri.

Anul trecut, spre comparație, pe 18 septembrie a fost foarte rece: doar 14 grade, cu cer acoperit și ploaie. La cealaltă extremă, în 2015, pe 18 septembrie au fost la Gherla 33 de grade.

Potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie valabilă până pe 1 octombrie, vremea rămâne caldă. În prima săptămână de prognoză, în Transilvania valorile termice din timpul zilei vor crește de la 24 la 28 de grade, mediat regional.

De duminică, 24 septembrie, vremea va intra într-un proces treptat de răcire, astfel încât maximele vor ajunge la medii de 22 de grade. Temperaturile minime vor fi, în medie, de 8-10 grade, doar în 20, 21, 24 și 25 septembrie vor urca la medii de 12 grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată în zilele de marți, 19 și miercuri, 20 septembrie și din nou, în 25 și 26 septembrie.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns