taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
sanatate

Cat esti de sanatos? Cat de sanatos mananci? Campanie pro sanatate la Gherla VIDEO

Timp de 10 zile, intre 10-20 martie, se deruleaza in Gherla campania nationala „Impreuna pentru o viata mai buna”. In cadrul acesteia, agenti de sanatate vor oferi servicii medicale si vor derula activitati de informare cu privire la un stil de viata sanatos.

Pe perioada campaniei, intre orele 10-18, vor avea loc activitati de informare si educare cu privire la un stil de viata santos, la domiciliu. De asemenea, voluntarii implicati in proiect vor avea un stand in centrul orasului, unde vor oferi servicii medicale gratuite – doritorii isi vor putea masura gratuit tensiunea arteriala, procentul de grasime din organism, vor putea face un test ateroscleroza.

Campania se va derula atat in strada, cat si in institutii publice, copiii vor fi educati in scoli. De asemenea, vor fi efectuate si vizite in blocurile de locuinte din oras.

Campania este organizata de Asociatia Pentru Sanatate, Educatie si Familie, Institutul de Sanatate Publica Bucuresti, in colaborare cu primaria municipiului Gherla.

imagini:  Somes TV

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns