hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

ninsoare gherla masina trafic

Cât de tare se răcește vremea și unde sunt anunțate ninsori

Sfârșitul de săptămâna aduce vreme rece și foarte rece peste toată România, se arată într-o informare a Administrației Naționale de Meteorologie, emisă în cursul zilei de joi.

Specialiștii ANM spun că începând de vineri, 16 noiembrie și până duminică, 18 noiembrie, vremea va deveni rece în toată țara, chiar deosebit de rece în estul și sud-est, unde și vântul va avea unele intensificări.

Temperaturile din cursul nopților și al dimineților vor scădea sub nivelul de îngheț în majoritatea regiunilor.

În zonele de munte se anunță ninsori și vor fi intensificări ale vântului îndeosebi pe crește, spulberând zăpada.

În regiunile estice, sudice și centrale se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ninsoare sau lapoviță, mai ales în cursul zilei de vineri, 16 noiembrie și al nopții de vineri spre sâmbătă (16/17 noiembrie).

In ce privește zona Gherla, pe parcursul următoarelor zile nu se vor mai depăși pe timpul zilei 6-8 grade. Cele mai reci dimineți se anunță a fi cele de sâmbătă, duminică și luni, cand s-ar putea înregistra în jur de -4 grade Celsius.

Prognozele pe termen mai lung arată că primii fulgi de zăpadă sunt posibil să apară la noi în ultimele două săptămâni din noiembrie, cu șanse mai mari și în cantități mai însemnate la sfârșitul lunii.

foto: arhiva

sus(5)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

Lasă un răspuns