ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
fulger acoperis casa

Casă în flăcări după ce a fost lovită de fulger la Deușu, Clujul măturat de furtuni

Nori negri amenințători au apărut pe cer duminică după-amiază, iar în scurt timp, au adus și furtunile, însoțite de fulgere și tunete.

În unele zone din județul Cluj a plouat torențial, în altele abia a stropit pământul uscat, după multe zile fără precipitații.

În comuna Chinteni de lângă Cluj-Napoca, urgia a lovit la scurt timp după ora 17.30. A plouat cu găleata, iar o casă a a fost lovită de fulger, care a provocat izbucnirea unui incendiu.

În urma apelului la 112, au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului 1 din Cluj-Napoca. La fața locului s-au deplasat două autospeciale și preventiv, un echipaj SMURD.

Acoperișul casei a fost distrus pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați, dar din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Pentru zona muntoasă a județului Cluj mai este valabilă până duminică seara la ora 22 o atenționare meteo cod galben de instabilitate atmosferică accentuată.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns