taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
gherla primarie biserica franciscana

Carol Szasz, candidatul USR la primăria Gherla

Organizația USR Gherla anunță candidatul la primăria pentru alegerile locale din vara 2020, Carol Szasz. Într-un comunicat de presă, acesta se prezintă în fața gherlenilor.

„Sunt Inginer de căi ferate, drumuri şi poduri, Cadru Universitar Asociat la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi Verificator Tehnic de Proiecte de Infrastructură, cu o activitate de mai bine de 20 de ani în domeniul Infrastructurii.

carol szaszLa fel ca mulţi români, am avut oportunitatea de a face pasul spre o societate mai civilizată, mai corectă, mai dezvoltată, mai bună. Dar am decis să rămân în țară cu speranța că prin muncă şi dăruire vom reuși să fim fericiți şi aici. Din același motiv am decis și să mă implic într-un partid care apreciază performanța şi încurajează eforturile celor care cred că se poate mai bine, dincolo de vechile clişee politice şi de interesele personale.

La fel ca mine ați făcut mulți dintre voi, cei care încă luptați aici. Noi trebuie să ii convingem și pe frații noștri de afară că România și Gherla mai pot fi salvate! Dar asta se poate doar cu ajutorul profesioniștilor şi a oamenilor de valoare care trebuie să ocupe posturi aflate în concordanță cu experiența și nivelul lor de pregătire.

Domeniul meu de specialitate coincide cu cea mai mare problemă pe care o are Gherla: Infrastructura.

Astfel prioritățile noastre imediate ţin de drumurile proaste, podurilor care stau să cadă, clădirilor decăzute şi lipsa facilităților normale pentru un municipiu. Trebuie să ne ocupăm urgent de ele!

În egală măsură avem probleme pe termen lung, care ţin de lipsa de viziune. Trebuie să vorbim despre integrarea municipiului nostru în zona metropolitană a Clujului prin infrastructură feroviară, dezvoltare imobiliară şi turistică.

Gherla are nevoie de experţi în domeniile cheie, iar eu vreau să fiu liderul unei astfel de echipe! Vă aștept alături de mine să salvăm Gherla împreună!”

Carol Szasz, Candidat la Demnitatea de Primar al Municipiului Gherla

sus(71)jos(31)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

  1. Daca nu veniti lunea in piatå, lumea nu o så va cunoasca.....

    sus(7)sus(11)
  2. Deci avem un candidat nou pentru un Duster nou la Primărie.

    sus(17)sus(4)

Lasă un răspuns