taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
carnaval copii gherla conte

Carnaval pentru copiii din unitățile de tip familial din Gherla – Moșul a venit cu sacul plin – FOTO

„Fă Rai din ce ai” s-a numit spectacolul umanitar organizat sâmbătă la restaurantul Conte, cu scopul de a aduce bucurie în sufletele copiilor aflați în unitățile de tip familial din Gherla, cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

A fost un spectacol plin de surprize, în care Moșul a împărțit cadouri pentru cei 300 de copiii prezenți. Au încălzit atmofera și au adus zâmbete pe chipurile copiilor celor mici personaje de poveste, într-un carnaval coordonat de Ioana Găzdac din Cluj Napoca

galerie foto: imagini de la spectacol

galerie foto gherla„Prin acest eveniment am dorit să formăm și dezvoltăm sentimentul de apartentență, toleranță, generozitate și empatie față de semenii noștri cărora soarta le-a fost potrivnică”, spune Ramona Păcurar, șef centru la unitățile de tip familial Gherla.

Din produsele prezentate la târgul organizat cu această ocazie s-a adunat suma de aproximativ 3.500 de lei, bani care au fost donați copiilor din Unitățile de Tip Familial.

În organizare s-au implicat învățătoarele Adelina Țînțas, Petruța Mureșan de la Gherla, Elisabeta Farcaș de la Școala din Mintiu Gherlii și Ramona Păcurar de la Unitățile de Tip Familial din Gherla. Au fost alături sponsorii Omnis Bags, Boca Instal, Sova Trans, Alidor, Asociația Alfa Grup din Cluj, Feroterm, Centro Seramenti Transilvania, cofetariile Royal și Alexit, Real Bike, Glencora, domnul Ceauș, Fundația Sf. Nicolae, Estend, Veritas, Gheorghe Mișca, Radu Tințaș și Florin Grosu, care au asigurat sonorizarea, fotografierea și filmarea evenimentului, părinți, prieteni și cunoștințe care au dorit să rămână anonimi.

sus(5)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns