hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

incendiu cabana pompieri gherla

Cârnații afumați l-au lăsat fără cabană – incendiu pe malul Someșului – VIDEO

Flăcări uriașe s-au ridicat vineri după-amiază de la o cabană aflată pe malul Someșului Mic, la Gherla, aproape de centura ocolitoare a municipiului.

Proprietarul a povestit că ridicase acolo o mică afumatoare și că mai devreme făcuse foc pentru a afuma niște cârnați. Când a terminat treaba, a adunat într-un loc tăciunii rămași și a plecat.

În scurt timp, lemnele aflate în apropiere s-au aprins, iar o cabană de lemn improvizată s-a făcut scrum.

Alarma au dat-o oamenii de dincolo de Someș, de la blocurile din oraș, care au văzut vălvătaia. Incendiul s-a anunțat și la numărul de urgență 112, după care au intervenit pompierii voluntari de la SVSU Gherla, cu furtunele cu apă.

S-a muncit la stingerea focului mai bine de o jumătate de oră, însă cum lemnele rămase mai mocneau, s-a mai adus o mașină cu apă.

Incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale.

video în continuare

sus(2)jos(9)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns