taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj

Caravana RadioAventura ZU a trecut prin Gherla, după ce a oprit la Dej, Buzdugan pe centură, bezele și atenții în trafic la Cluj – VIDEO

Un turneu mai altfel prin țară fac în aceste zile DJ-ii de la Radio Zu, Daniel Buzdugan și Mihai Morar. Un moldovean și un ardelean, împreună cu Emma, vocea sexi din studio, au urcat în rulote și cutreieră România pentru a-și saluta ascultătorii.

După o vizită pe malul Mării Negre, apoi prin Moldova, miercuri seara trupa de la radio a ajuns în județul Cluj, la Dej. Aici au fost întâmpinați cu țuică tare (tare bună!), ca pe la noi.

La scurt timp a venit spontan și o invitație la karting, pe terenul de lângă Nireș. Gazdele le-au pus la dispoziție cu drag vehiculele de pe kartodrom, pentru un exercițiu de îndemânare și, cine a avut curaj, viteză. Morar, Emma și colegii au fost încântați de primire și de experiență, iar momentul a fost un vârf de audiență pe rețelele sociale. A venit să îi salute și primarul din Mica, Tiberiu Zelencz.

Între timp, Buzdugan își aștepta colegii pe centura ocolitoare de la Gherla, și i-a salutat pe toți printr-un apel video.

Deși prin comentarii s-au adresat mai multe invitații de a opri la Gherla, caravana, aflată în întârziere, și-a continuat drumul spre Cluj-Napoca.

Clujenii, oameni primitori, i-au salutat prin claxoane și flash-uri pe oaspeți. Autorulota a oprit de câteva ori pentru a se fotografia cu tineri și tinere, care îi urmăreau în trafic. Un cuplu i-a oprit doar ca să le ofere o mică atenție, un bax de bere fină, în semn de bun venit.

Joi dimineață, Buzdugan și Morar își așteaptă fanii lângă Cluj Arena, într-un prim matinal transmis live din inima Transilvaniei.

sus(9)jos(6)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?