taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
politist covid noapte

Carantină de noapte la Dej, Cătina, Jucu, Bonțida

Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență Cluj a emis joi o hotărâre prin care, în unitățile administrativ-teritoriale unde rata incidenței cazurilor pozitive cu Covid-19 este peste 6 la 1000 de locuitori se instituie sau se modifică restricții de circulație pe timpul nopții.

În municipiul Dej (6,40), Cătina (6,75), Jucu (6,24) și Petreștii de Jos (6,77), începând de vineri, 15 octombrie, se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 20-05, cu anumite excepții (deplasare la serviciu, pentru asistență medicală etc.). Nu sunt vizate de aceste restricții persoanele vaccinate împotriva Covid-19, cele aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-COV-2 și care fac dovada cu certificatul de vaccinare, pe hârtie sau în format electronic.

Magazinele sau firmele private vor putea funcționa între orele 22-05, cu excepția celor care fac livrări la domiciliu. Sunt exceptate benzinăriile, farmaciile, firmele de transport rutier.

Restricțiile se ridică în momentul în care rata incidenței scade sub 5,5 la mie.

În comunele Bonțida (7,66), Izvorul Crișului (8,16) și Măguri Răcătău (8,74) se aplică aceleași restricții, dar în toate zilele săptămânii.  Aici restricțiile se ridică în momentul când rata de incidență scade sub 7 la mie.

În comuna Geaca (5,66) se ridică restricțiile anterioare de circulație și funcționare pe timp de noapte

La Gherla sunt valabile începând din 10 octombrie restricțiile de circulație între orele 20-05 și cele de funcționare între orele 22-05, în toate zilele săptămânii, până când rata de incidență scade sub 7 la mie.

În prezent, Gherla are o rată de 10,73 la mie (246 de cazuri), în scădere ușoară față de ziua anterioară.

foto: arhiva

sus(12)jos(5)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?