hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj salon masaj gherla vitality cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie

concurs pescuit pescar nasal taga cluj gherla

Captură uriașă de pește la Cupa Prieteniei la pescuit, pe lac la Năsal – VIDEO

De vineri seara până duminică dimineața a avut loc pe lacul de la Năsal, în comuna Țaga, concursul de pescuit Cupa Prieteniei, aflat la ediția a doua.

Întrecerea a adunat amatori ale sportului cu undița din zona Gherla, dar au venit pescari și din Cluj-Napoca. Între ei, oameni de afaceri, polițiști și jandarmi, care au ales să se destină în cel mai plcăut mod cu putință. În total, 14 echipe.

concurs pescuit pescar nasal taga cluj gherla

A fost o întrecere desfășurată într-o atmosferă de prietenie, în condiții foarte bune. După trei zile de pescuit non-stop, la crap și cteno (amur), rezultatele au fost impresionante: aproape 450 de kilograme de pește.

concurs pescuit pescar nasal taga cluj gherla concurs pescuit pescar nasal taga cluj gherla

Captura record a fost un amur de 8,445 kg, iar pescarul merituos a fost Stelian Boca.

video

Lupta a fost strânsă, fiecare a vrut să fie cel mai bun, au fost și capturi ratate, dar totul a fpcut parte din farmecul competiției.

La echipe, locul I a fost câștigat de echipajul format din Mihai Rusu, Horia Șoim și Paul Biro, cu 91,755 kg pește. Pe locul II s-au clasat Neluțu Fârtan și Gabriel Roș, cu o captură de 66,080 kg, iar pe locul al III-lea echipajul Levente Bako – Pălăcean, cu 57,030 kg.

concurs pescuit pescar nasal taga cluj gherla

concurs pescuit pescar nasal taga cluj gherla

Câștigătorii au primit cupe, diplome, medalii și premii de stimulare. Festivitatea de premiere, în care au fost felicitați cei mai pricepuți pescari, a fost urmată de o mică petrecere cu frigărui, mici și bere rece, care a mai astâmpărat puțin din căldura dogoritoare.

 

 

 

 

sus(23)jos(0)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns