taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
politie perchezitie

Captură de droguri la Cluj, ce s-a găsit la percheziții

Aproape 1 kilogram de canabis, peste 16.000 de lei și alte bunuri au fost ridicate de polițiști, în urma a trei percheziții efectuate la doi bărbați bănuiți de trafic de droguri.

Joi, 14 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție au depistat doi bărbați, de 21 și 22 de ani, din județul Suceava, care aveau asupra lor 880 de grame canabis, 15 grame de MDMA, 9.800 de lei și un cântar electronic de precizie.

La fața locului, s-a deplasat o echipă din cadrul Serviciului Antidrog – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca pentru continuarea investigațiilor. Astfel, la scurt timp de la depistarea celor doi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Cluj, au fost efectuate trei percheziții domiciliare, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În urma acestor activități, au fost descoperite și ridicate 74 de grame de canabis, 10 grame amfetamină, trei laptop-uri, o unitate centrală, patru telefoane mobile, 15.000 de lei și instrumente pentru consum de droguri.

În urma probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a celor două persoane, iar ulterior acestea au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Cei în cauză sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc.

foto: arhiva

sus(4)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns