ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon depozit gherla mixt alimente
escape gherla restaurant angajare bucatar pizzer dej cluj
capriaoara accident santioana

Caprioară lovită de mașină la Sântioana, de ce a fost sancționat omul care a sunat la 112

O căprioară fără suflare, observată pe marginea drumului, la ieșirea din localitatea Sântioana spre Țaga, a fost găsită sâmbătă la orele amiezii de un localnic.

Omul a sunat la 112 pentru a anunța evenimentul. Un echipaj de poliție a sosit la locul evenimentului, după aproximativ o oră, ceea ce l-a făcut pe om să se impacienteze.

La sosirea polițiștilor, localnicul i-ar fi apostrofat pe oamenii legii pentru reacția întârziată.

politie santioana taga

Omul, care avea o căruță, a fost verificat și s-a constatat că atelajul cu care se deplasa nu avea montate plăcuțele de înmatriculare necesare pentru a circula pe drumurile publice. Așa că s-a ales cu o amendă frumușică, de 1.300 de lei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Iulian Timșa, a explicat că la momentul respectiv, era un singur echipaj de poliție în acțiune pe două zone de intervenție, iar cum situația nu era una de urgență, a fost soluționată în ordinea priorităților.

La rândul său, omul care a sunat la 112 a rămas dezamăgit. „Am vrut să fac o faptă bună și m-am ales cu o amendă!”

Animalul decedat a fost ridicat de paznicul de vânătoare de pe zonă.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj sofer tir angajare gherla dej cluj intern

Lasă un răspuns