taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
canotaj cs muresul timisoara campionat national 2017

Canotorii antrenoarei Claudia Balint pe podium la Campionatul Naţional de la Timişoara

O nouă participare la o competiţie naţională a adus noi succese pentru canotorii pregătiţi de antrenoarea Claudia Balint.

Campionatul Naţional de Fond Juniori şi Seniori s-a desfăşurat pe canalul Bega, la Timişoara, între 5-8 aprilie 2017, iar la evenimentul sportiv s-au întrecut peste 100 echipaje de la aproape 20 cluburi din toată ţara.

Intrecerea a fost organizată sub egida Federaţiei Române de Canotaj, de Clubul Sportiv Municipal Timişoara si Asociaţia Judeţeană de Canotaj Timiş.

galerie foto: imagini de la campionat şi premiere

galerie foto gherlaSportivii de la CS Mureşul, pregătiţi intens de antrenoarea originară din Iclod, au obţinut rezultate peste aşteptări.

În proba de simplu seniori, Hîrgău Constantin Cristi a câştigat locul al II-lea. La proba de 4 rame cu cârmaci seniori, echipajul format din Covrig Paul Cristian, Rad Dorin, Oltean Aurel Andrei, Faluveghi Szilard şi cârmaciul Barta Vlad a reuşit urcarea pe podium, ocupând locul al III-lea.

claudia balint cristi hirgau

Tot locul al III-lea, la proba de simplu seniori, categorie uşoară, a fost cucerit de Covrig Paul Cristian. Pe locul IV la aceeaşi proba a urcat Iclănzan Viorel Daniel.

În proba de dublu vâsle junioare I, echipajul format din Ungurean Ancuţa Adelina şi Gorea Alexandra Adriana a ocupat locul V.

Antrenoarea Claudia Balint spune că rezultatele obţinute au fost mult peste aşteptări. „Două rezultate au fost planificate, noi am realizat patru. Sunt foarte mulţumită de participarea sportivilor la această prima competiţie pe apă din acest an”.

Dupa bifarea cu succes a campionatului de la Timişoara, sportivii îşi vor concentra forţele în vederea pregătirii pentru Campionatul Naţional de Seniori, care are loc în luna iulie, la Snagov.

video, în continuare

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns