taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
atletic olimpia gherla fete

Candidatură de la Gherla pentru vicepreședinția AJF Cluj

Sîmbătă, 27 martie 2021, la Cluj Arena are loc Adunarea generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, când se face bilanţul activităţii fotbalistice clujene, dar se organiezează și alegerile pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte pentru următorii patru ani.

Actualul preşedinte Vasile Marc nu mai doreşte să candideze pentru funcţia de preşedinte, iar Comitetul Executiv al AJF Cluj, întrunit zilele trecute, a validat mai multe candidaturi pentru acest post: Monica Rigo, Teodora Albon şi Laurenţiu Borşan de la CS Floreşti. Candidatura fostului arbitru internaţional Marian Salomir nu a fost validată.

Kilin Csaba, preşedintele clubului Atletic Olimpia Gherla, candidează pentru una din funcţiile de vicepreşedinte al AJF Cluj, alături de clujeanul Ioan Maja, care ocupă această funcţie şi în prezent şi de Sorin Vulturar, din partea AS Viitorul Poieni.

Kilin Csaba se află în slujba fotbalului de peste 30 de ani. A evoluat ca jucător la Olimpia Gherla, Consaur Cluj-Napoca, Unirea Dej, Apemin Borsec (liga a II-a) şi Arieşul Turda, iar ca antrenor are o bogată şi vastă experienţă. Într-o perioadă a fost şi arbitru.

Un alt gherlean, Leon Pal, a ocupat în ultimii patru ani funcţia de vicepreşedinte al AJF Cluj, unde alături de Ioan Maja a avut o bună activitate organizatorică. În prezent este preşedintele Comisiei de Fotbal Gherla, în care liga a V-a este cea mai puternică în judeţ.

Szekely Csaba

sus(13)jos(4)

Lasă un răspuns