taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
usr gherla

Candidații USR pentru Consiliul Local Gherla

Mai sunt câteva luni până la alegerile locale, iar USR este prima formațiune politică care își anunță candidații pentru viitorul consiliul local Gherla.

1. Andrada Opriș: Contabil de profesie, Andrada colaborează cu firme şi persoane fizice care muncesc, angajează şi plătesc taxe în oraşul Gherla. “Având calitatea de economist, îmi pot aduce aportul în această direcție şi pot lucra într-o echipă profesionistă pentru rezolvarea problemelor financiare cu care ne confruntăm!”

2. Petrovici Lehel – Zoltán: Informatician la bază, Zoli este unul dintre tinerii antreprenori ai oraşului nostru. Mereu deschis la proiecte de voluntariat, el crede că “abilitățile mele de comunicare și dorința de a sprijini oamenii din toată comunitatea gherleană, inclusiv minoritățile etnice sau cultele religioase, sunt punctele forte care mă recomandă.”

3. Carol Szasz: Inginer, cadru universitar şi Verificator Tehnic de Proiecte, Carol este convins că Gherla se poate ridica doar cu ajutorul profesioniștilor care trebuie să ocupe posturi în concordanță cu experiența și nivelul lor de pregătire. „Domeniul meu de specialitate coincide cu cea mai mare problemă pe care o are Gherla: infrastructura. Sunt dator să mă implic!”

4. Dan Mureșan: Manager de vânzări care preţuieşte consecvența în muncă și asumarea răspunderii, Dan activează de 20 de ani într-o companie privată. „Fiind familist convins și gherlean care își iubeste orașul, văd tot mai puţin din valorile mele reflectate în societate. Imoralitatea și incompetența afectează tot mai puternic fibra comunităţii mele și nu pot sta deoparte!”

5. Adrian Vereș: Inspector de securitate la Robert Bosch şi pasionat al sporturilor în aer liber, Adi susține proiecte pentru tineret și sport, ca soluții de educare și însănătoșire a gherlenilor. “Orașul nostru nu are un mecanism bine pus la punct şi de asta nu funcţionează!”

sus(35)jos(42)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

6 comentarii

 1. Vai de steaua lui partid, parcă e ONU. Cică familist convins dar face parte dintr-un partid care a boicotat referendumul pentru familie. Iar acum trimit la înaintare doi minoritari care nu vorbesc bine limba majoritarilor. Măi băieți, vă cam dați cu stângul în dreptul și voi vreți să vă jucați dea politica.

  sus(46)sus(22)
  • ab - intuiești că în ambele situații are de câștigat același iscusit City Manager ? Poate se implică în fitoflora locală - dacă tot sugerează Atilla că mai tine 5 ani până se uscă vizibil - acum pe ultima zbatere să dea mai bine antecontractul .

   sus(16)sus(0)
  • Cu toata stima conform unor statistici mai mult de 37% din cetatenii romaniei sufera de analfabetism functional (includem si minoritatile desigur), iar acei minoritari de care vorbiti sunt cetateni romani si au aceeasi drepturi ca si orice cetatean roman; pe de alta parte sunt convins ca cunosc limba romana scris si vorbit mult mai bine decat ``anumiti`` cetateni romani care incalzesc de ani de zile fotoliile guvernului. Imi pare rau dar m-am saturat de razboaiele astea de unguri vs romani. Noi nu avem nici macar 1 drum in gherla in care sa nu iti rupi masina in 2 efectiv, si pe noi ne doare cine e roman sau ungur. Va invit sa va faceti un test ADN, s-ar putea sa fiti placut surprins. Pe scurt sintagma de ``roman get-beget`` sau ``ungur get-beget`` nu mai exista.

   Comentariu scris de un ``roman get-beget``.

   sus(24)sus(37)
 2. Gherlenii prefera ( pånå la proba contrarå ) barbatii cu mustatå, pantaloni stråmti, scoalå putinå si cu activitate CV la buget....

  sus(27)sus(86)
 3. Stau drept și judec strâmb ,sau invers,adică pădurea de frasin e cu ciupercă ,ca laba piciorului ,dar noi tăiem stejar ,brad și pin.Orșicum ,Kiss Atilla,ești un mare mincinos.(sau umbli cu fofârlica)..,Iar despre ocolul silvic,Gherla ,numai de bine.....ca la mort.

  sus(49)sus(2)

Lasă un răspuns