taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
andrei gabor gherla

Când visele se împlinesc cu adevărat – cu Andrei din Gherla, despre muzică și gânduri de bine – VIDEO

În adolescență ai lumea la picioare, iar viața ți se arată plină de ocazii și de provocări. Andrei, un tânăr de 18 ani, din Gherla, a descoperit pe propria piele că și cele mai nebănuite vise pot deveni realitate.

„Am fost un copil al nimănui, până în momentul în care, la vârsta de 2 ani, am fost luat în grijă de o familie foarte generoasă”, își începe el povestea. Anii au trecut, Andrei a crescut, iar la 9 ani a pus prima dată mâna pe o chitară. Atunci a știut că are un destin in viață: să cânte. Apoi a terminat Școala de arte „Tudor Jarda”, la secția canto popular, dar atracția a fost mai mare spre muzica pop-rock. Așa că a început să scrie versuri și melodii, în care se regăsește și el, și adolescenții de vârsta lui. Și își dorește să ajungă sus, cât mai sus.

Secretele chitării le-a învățat cu Edmund Dujardi, cunoscut ca Părintele Dodo. „Au fost ani care mi-au schimbat complet viața și modul de a fi, datorită răbdării pe care a avut-o cu mine. Nu numai ca am învățat sa cânt cu adevărat la chitară, dar am primit și o educație aparte. S-a implicat afectiv, a știut să îmi explice mai frumos. Pentru mine e un om special!”

Andrei Gabor este acum elev în clasa a XII-a, la liceul Ana Ipătescu din oraș. A început să își pună planul în aplicare, cu pași mici, dar siguri. A cântat la diverse evenimente locale, de la spectacole caritabile, la evenimente culturale, chiar și la Zilele Municipiului Gherla. În 2019 a participat la un festival de muzică folk de la Pitești, unde a fost recompensat cu premiul special BES România. Știe că emisiuni de televiziune ca „Vocea României” sau „Românii au talent” pot fi o adevărată rampă de lansare pentru el și speră că, într-o bună zi, o să-l vedem la televizor. Dar cel mai mult, își dorește să le demonstreze părinților săi, că se poate. Îl susțin afectiv colegii de la școală și prietenii, dar el știe că e nevoie de mai mult.

La evenimentele cu public cântă coveruri după piese celebre, fie că este vorba de AC/DC, Phoenix sau Talisman, dar are și creații proprii. „Ceea ce ma inspira e chiar realitatea, lucrurile care îmi provoacă disconfort. Vreau să schimb ceea ce nu e în regulă prin muzică. Sunt sigur că muzica schimba mentalități!”, spune el cu convingere.

„Pe viitor îmi doresc o carieră muzicală, mi-aș dori sa cânt prin țară, să fiu cunoscut, să fiu un om fericit, un om de succes, să ajut și eu la rândul meu. Nu e vorba despre mândria mea neapărat, ci despre implicarea mea și dorința de a vedea o mulțime de oameni care vibrează alături de mine, să îi văd zâmbind”.

A visat cu ochii deschiși, visul i s-a împlinit

Așa cum fiecare are idolul său în muzică, Andrei a avut mereu o admirație aparte pentru Smiley, pentru succesul său.  În 2018, artistul a organizat un turneu prin țară, și în fiecare oraș a fost invitat să cânte alături de el un fan. Andrei a fost cel selectat pentru concertul de la Tg Jiu, unde tânărul a avut ocazia să cânte, în fața unui public numeros.

„Am avut niște emoții imense. Era prima dată când am mi-am văzut cel mai iubit artist în fața ochilor. A fost un moment cu totul magic, iar faptul că am fost ales, m-a facut să am și mai multă încredere în mine și în visele mele”.

video în continuare – Andrei alături de Smiley, pe scenă, la Tg Jiu

Andrei își înregistrează melodiile acasă, pentru că deocamdată nu are alte posibilități. La ușă bate și examenul de bacalaureat și se străduie să-l treacă cu bine.

Între timp, compune melodii și scrie versuri.  „Nu mă afectează această perioadă. Dacă vine, trebuie să și plece acest virus. Ma văd ieșind din casă liber, cu piese noi. Sunt optimist, știu că gândurile bune atrag lucruri la fel de bune. Totul va fi bine!”

Cu puțin timp în urmă, Andrei a postat pe Youtube una dintre creațiile sale, „Succesul meu”. „E perspectiva mea asupra viitorului meu, dar și al celor care sunt ca mine”.

 

Andrei este un exemplu prin seriozitatea cu care se implică în ceea ce face. Talentul există, determinare la fel. Succes!

sus(97)jos(0)

Lasă un răspuns