locuri de munca fundatura iclod lacatus sudor gherla dej clj bontida
nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj
flori vanzare 8 martie gherla adp pret

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej cluj ospatar conte

gherla sosea

Când se îndreaptă vremea – meteorologii au în sfârșit vești mai bune

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza pentru următoarele două săptămâni.

Conform prognozei, valabilă până pe 22 iulie, în Transilvania vremea se va încălzi ușor și treptat până spre sfârșitul acestei săptămâni, când media temperaturilor din timpul zilei se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

În weekend și la începutul săptămânii viitoare nu vor fi modificări importante în ce privește temperaturile pe timpul zilei, iar apoi acestea vor începe să crească din nou, astfel că la sfârșitul săptămânii următoare, media lor se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

În ce privește nopțile și diminețile, media temperaturilor va fi în următoarele două săptămâni în jurul valorii de 13-14 grade.

Specialiștii ANM spun că va sunt posibil ploi aproape în fiecare zi, dar pe arii mai extinse și mai intens în cursul zilei de marți, 10 iulie.

La munte, vremea se va încălzi ușor și treptat până în jurul datei de 12 iulie, când media maximelor termice va fi de 19 grade, iar a minimelor de 11 grade. Ulterior nu se vor mai înregistra modificări semnificative ale regimului termic.
Vor fi ploi în fiecare zi, iar cantitățile cele mai mari de apă vor cădea în primele zile.

La mare, valorile termice vor fi în creștere până în jurul datei de 13 iulie, când media maximelor va fi de 30 de grade, iar a minimelor de 21 de grade. În următoarele 4 zile temperaturile vor scădea ușor și treptat, astfel că în data de 17 iulie se va înregistra o medie a temperaturilor maxime de 28 de grade și a minimelor de 19 grade. Până la sfârșitul intervalului de prognoză nu vor mai fi variații importate.
Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în primele zile și după data de 16 iulie.

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns