taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
minge fotbal teren

Campionatul de fotbal din liga IV și liga V înghețat, cine intră la baraj

Comitetul de Urgență al Asociației Județene de Fotbal Cluj, reunit pe 18 mai, a luat mai multe decizii privind soarta campionatului de fotbal, având în vedere reglementările actuale, precum și datorită faptului că asociațiile și cluburile sportive afiliate la AJF Cluj nu au resurse financiare, materiale și umane pentru competițiile aferente terminarii returului campionatului ediția 2019-2020, la toate nivelurile.

Comitet de Urgenta AJF Cluj, format din Vasile Marc, președinte AJF Cluj, Ioan Maja, prim-vicepreședinte AJF Cluj și Leon Pal, vicepreședinte AJF Cluj, a dipus ca jocurile din cadrul competițiilor organizate de AJF Cluj să nu se mai dispute. Astfel, este înghețat sezonul de liga a V-a din toate subcomisiile teritoriale, la fel și sezonul de liga a IV-a, ediția 2019-2020.

După multe incertitudini şi amânări se cunoaşte acum și modalitatea proabilă a desemnării campioanei ligii a IV-a. După ce campionatul nu s-a mai continuat din cauza pandemiei Covid-19, Asociaţia Județeană de Fotbal Cluj a decis ca primele trei echipe din fruntea clasamentului ligii a IV-a să participe la un baraj pe teren neutru.

Câştigătorul va avea dreptul să reprezinte judeţul Cluj la barajul pentru promovarea în liga a III-a, care se va desfăşura tot pe teren neutru şi tot cu participarea a trei formaţii, campioane de judeţ.

În clasamentul ligii a IV-a Cluj pe primul loc se află Someşul Dej, cu 40 puncte, urmat de ACS Floreşti, cu 38 puncte. Locul trei este ocupat de Victoria (fost Supporter 0. 2) Cluj-Napoca cu 37 puncte. Aceste trei grupări fotbalistice din judeţul Cluj vor fi angrenate în barajul pentru desemnarea campioanei.

Jocurile ar urma să aibă loc în luna iulie 2020. Locul de disputare a barajului va fi stabilit în luna iunie, cu participarea reprezentanţilor celor trei combatante.

Clasamentul înghețat al ligii a IV-a:

# Echipa M P
1 A.C.S. F.C. SOMESUL Dej 15 40p
2 A.C.S. Floresti 15 38p
3 A.C.S. SUPPORTER 2.0 Cluj Napoca 15 37p
4 A.C.S. VULTURUL Mintiu Gherlii 15 31p
5 A.S. UNIREA Iclod 15 30p
6 A.C.S. SPORTING Apahida 15 30p
7 A.C.S. ARIESUL Mihai Viteazu 15 27p
8 C.S. ATLETIC OLIMPIA Gherla 15 19p
9 A.S. VICTORIA Viisoara 15 17p
10 A.C.S.M. Campia Turzii 15 14p
11 F.C. SOMESUL Gilau 15 9p
12 A.C.S. UNIREA Tritenii de Jos 15 7p
13 A.S. VIITORUL Garbau 15 6p
14 A.S. C.F.R. Dej 15 3p

sursa: AJF Cluj

Pentru desfășurarea Cupei României faza județului Cluj a sferturilor de finală, semifinalelor și finalei, jocurile se vor desfășura în cursul lunii iulie, începând cu data de 4 sau 11 iulie 2020.

Finala se va disputa la data de 25 iulie 2020.

Jocurile de baraj pentru promovarea în liga a 3-a vor avea loc probabil (decizia va aparține FRF) în 4-5 august 2020.

Toate hotărârile Comitetului de Urgență vor fi validate sau nu, în Comitetul Executiv, care va avea loc în luna iunie.

Membrii Comitetului Executiv sunt rugați să ia act de aceste hotărâri și să-și exprime voință telefonic sau în scris prin whatsapp la numărul de telefon al președintelui Ioan Maja, 0744592137.

Szekely Csaba

sus(1)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns