taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
campionat atletism cluj

Campionatul Balcanic de Atletism pentru seniori, pentru prima dată la Cluj-Napoca

pmp  muresan adrian alegeri locale gherla consilier 2020
Cluj Arena va găzdui în weekendul 19-20 septembrie 2020, pentru prima dată la Cluj-Napoca și pentru a 11-a oară în România, o nouă competiție de atletism de mare anvergură: Campionatele Balcanice de Atletism pentru seniori în aer liber.

kasza tamas gherla candidat primar 2020
La ediția din acest an, a 73-a din istoria acestei competiții organizate special pentru atleții din arealul geografic balcanic, și-au anunțat prezența aproximativ 300 de sportivi din țări precum Bulgaria, Ucraina, Armenia, Republica Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Turcia, Bosnia și Herțegovina, Croația și, bineînțeles, România.

Țara noastră va fi reprezentată la această competiție de o delegație formată din 64 de atleți, 28 la feminin și 36 la masculin, în frunte cu patru dintre cei mai talentați cinci sportivi români ai momentului, calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo: Alin Firfirică (disc), Florentina Iusco (lungime), Claudia Bobocea (1.500 m) și Daniela Stanciu (înălțime).

Conferința de presă premergătoare lansării acestei întreceri atletice se va desfășura sâmbătă, 19 septembrie, cu începere de la ora 11.30, în incinta Cluj Arena, evenimentul fiind onorat de prezența, pentru prima dată la Cluj, a două mari personalități din lumea atletismului mondial: Lordul Sebastian Coe, președintele Federației Internaționale de Atletism și domnul Dobromir Karamarinov, președintele Asociației Balcanice a Federațiilor de Atletism și președinte interimar al Federației Europene de Atletism.

Cluj Arena, destinația favorită a atleților români și străini este, astfel, gazda, în mai puțin de o lună, a nu mai puțin de trei competiții din ramura sportivă cea mai populară din lume, la cea din acest weekend adăugându-se Campionatele Internaționale de Atletism ale României „Iolanda Balaş Soter” și Campionatul național de seniori și tineret.

“Mă bucură faptul că am devenit gazda favorită a multora dintre cele mai prestigioase competiții sportive din România și că participanții sunt mai mult decât mulțumiți de condițiile pe care le oferim“, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns