mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer kimbo

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program

biserica cruce

Campanie umanitară pentru femeia din Taga decedată în Italia – „S-o ajutăm pe Ana să se întoarcă acasă”

Vestea morții unei femei care la vârsta de 62 de ani muncea în străinătate pentru a-și suplimenta veniturile a pus liniștitul nostru oraș în mișcare.

Povestea ei este la fel de tristă ca a multor români plecați departe pentru un trai mai bun, dar mereu cu dorul în suflet după casă și cei dragi. Povestea Anei devine și mai dramatică prin faptul că năprasnic, cu câteva zile înainte de întoarcerea acasă, a decedat, departe de căldura și protecția pe care ni le oferă casa noastră.

Sfârșitul acestei dureroase și tragice povești ar trebui să îl facem noi, cei care, contemporani cu momentul acesta, ne întrebăm ce am putea face să fim sprijin familiei greu încercate. Luați prin surprindere și nepregătiți pentru așa ceva, membrii familiei fac eforturi considerabile să repatrieze trupul neînsuflețit. Se știe că un astfel de demers implică costuri mari, cu neputință de acoperit chiar și pentru cei care muncesc în străinatate.

Ca să o poată înmormânta în rând cu tot neamul ei cel adormit, în satul Sântejude Vale, membrii familiei au luat bani împrumut și au împlinit toate formele legale pentru ca, în cel mai scurt timp, trupul neînsuflețit să ajungă acasă.

Cei care, din solidaritate creștină, doresc să sprijine această familie, pot face donații la Protopopiatul Ortodox Român Gherla, care inițiază o campanie de strângere de fonduri, duminică, 2 septembrie 2018, la toate Bisericile din cuprinsul Protopopiatului, sau direct familiei.

Tot pentru ajutorare se pun la dispoziție și două conturi având drept titular pe Andrada Violeta Jovrea (fiica decedatei): RO60INGB0000999904194111 (LEI) și RO81INGB0000999904194121 (EURO).

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Veșnica ei pomenire!

sus(1)jos(0)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns