hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

copii cadouri

Campanie filantropică „Toți copiii merită să zâmbească de Crăciun!”

Pentru al șaselea an consecutiv se derulează campania „Toți copiii merită să zâmbească de Crăciun!”, în organizarea Asociației Filantropia Ortodoxă, filiala Gherla.

Această campanie își propune, pe de o parte, să ofere copiilor nevoiași prilejul de a se bucura de tradiționalele daruri de Crăciun, iar pe de altă parte, să contribuie la dezvoltarea sentimentelor de responsabilitate socială a persoanelor care pot să îi ajute pe semenii lor aflați în dificultate.

In perioada 25 noiembrie – 14 decembrie, asociația va strânge fonduri pentru a cumpăra cadouri copiilor care visează că Moș Crăciun va ajunge și la ei. Toti cei care vor sa se alature acestei campanii de suflet pot dona bani sau pot să pregătească cadouri, frumos ambalate, cu tot ceea ce cred că şi-ar dori un copil să găsească sub brad: jucării, dulciuri, produse de igienă, rechizite etc.

Sumele de bani și darurile vor fi colectate la sediul Protopopiatului Ortodox Gherla, str. 1 Decembrie 1918, nr. 31, urmând a fi distribuite, în prag de sărbători, copiilor aflați în evidențele Biroului de Asistență Socială. Se pot face donații și în contul Asociației Filantropia Ortodoxă filiala Gherla: RO60BTRLRONCRT0296429801, Banca Transilvania.

„Împreună putem aduce un zâmbet pe chipurile copiilor, putem oferi dragoste si lumină în casele celor nevoiași. Crăciunul este perioada cea mai potrivită din an în care avem ocazia să redescoperim bucuria de a dărui, fiind o sărbătoare a bucuriei, a copilăriei revenite şi a speranţelor împlinite. Este sărbătoarea inimilor deschise. Nu putem fi indiferenți la suferințele din jurul nostru și pe cât se poate încercăm să împlinim lipsurile semenilor noștri. Speram ca și anul acesta să aducem un strop de fericire in ochii copiilor, o raza de bucurie în sufletele celor care așteaptă ca pe o minune venirea în lume a Fiului lui Dumnezeu!””, spune Delia Păsculescu, asistent social.

sus(12)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns