ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
copil fetita cadou dar sarbatori

Campanie filantropică „Toți copiii merită să zâmbească de Crăciun!”

Postul Crăciunului este un bun prilej să devenim mărturisitori ai bucuriei și să readucem zâmbetul pe chipul copiilor defavorizați.

„”Crăciunul este perioada anului în care avem ocazia să redescoperim bucuria de a dărui, este momentul de bucurie, de reîntâlnire cu cei dragi, dar este și momentul când trebuie să ne gândim la cei nevoiași din jurul nostru. Noi, împreună, putem să aducem mângâiere, alinare, ajutor și speranță celor aflați în nevoie. Toți copiii merită să aibă parte de magia sărbătorilor de iarnă, de un Crăciun fericit, iar acest lucru stă și în puterea noastră. Un simplu gest al nostru poate însemna pentru ei totul”. Vă invităm și în acest an ca, alături de noi, să faceți parte din echipa de ajutoare ale Moșului și să îndeplinim dorințele copiilor la care este posibil ca acesta să nu mai ajungă… făcându-le, astfel, sărbătorile mai frumoase!”, este mesajul inițiatorului campaniei.

În perioada 25 noiembrie – 13 decembrie, asociația va strânge fonduri pentru a cumpăra cadouri copiilor care visează că Moș Crăciun va ajunge și la ei. Toți cei care vor să se alăture acestei campanii de suflet pot dona bani sau pot să pregătească cadouri, frumos ambalate, cu tot ceea ce cred că şi-ar dori un copil să găsească sub brad: jucării, dulciuri, produse de igienă, rechizite etc.

Sumele de bani și darurile vor fi colectate la sediul Protopopiatului Ortodox Gherla, str. 1 Decembrie 1918, nr. 31, urmând a fi distribuite, în prag de sărbători, copiilor aflați în evidențele Biroului de Asistență Socială. Se pot face donații și în contul Asociației Filantropia Ortodoxă filiala Gherla: RO60BTRLRONCRT0296429801, Banca Transilvania.

Campania filantropică “Toți copiii merită să zâmbeasca de Crăciun” se află la cea de-a șaptea ediție și este organizată de Asociația Filantropia Ortodoxă, filiala Gherla și Biroul de Asistență Socială a Protopopiatului Ortodox Gherla.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns