taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
copii ghiozdan

Campanie filantropică pentru copiii fără posibilităţi: donează un ghiozdan!

Asociația Filantropia Ortodoxă filiala Gherla lansează la început de an școlar a patra campanie care are drept scop ajutorarea copiilor care provin din familii vulnerabile, prin oferirea de ghiozdane și rechizite școlare.

Anul trecut, 78 de copii au pășit plini de speranță în noul an școlar datorită sprijinului acordat de oamenii cu suflet mare.

„Și în acest an ne propunem să ajutăm cât mai mulți copiii nevoiași, pe care îi avem în evidență. Doar împreună putem să aducem zâmbetul pe chipul cât mai multor copii care nu îndrăznesc, decât cu eforturi mari, să spere la un viitor mai bun”, spune asistentul social Elena Gheberta.

Cei care doresc să se implice în acest proiect pot dona, în perioada 17 august – 9 septembrie, suma de 70 de lei sau un ghiozdan cu rechizite școlare, la sediul Protopopiatului Ortodox Gherla, aflat pe strada Bobâlna, nr. 53B.

Se pot face donații și în contul Asociației Filantropia Ortodoxă filiala Gherla: RO60BTRLRONCRT0296429801, Banca Transilvania.

sus(26)jos(0)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?