ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
donare sange gherla protopopiat

Campanie de donare de sânge la Protopopiatul Ortodox Gherla

Campania Asociației Filantropia Ortodoxă – filiala Gherla „Și tu poti fii erou – donează sânge”, desfășurată la sediul Protopopiatului Ortodox Gherla a ajuns la final.

Acțiunea, organizată în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj și cu sprijinul Protopopiatului Ortodox Gherla, prin pr. Iulian-Paul Isip, Protopop de Gherla, a avut loc miercuri, 3 august, de la ora 8.

Prin acest demers, 89 de preoți, personal neclerical și credincioși din municipiul Gherla și împrejurimi au donat peste 45 de litri de sânge.

donare sange gherla protopopiat

donare sange gherla protopopiat

donare sange gherla protopopiat

donare sange gherla protopopiat

Campania a avut ca principal scop suplimentarea necesarului de sânge și componente sanguine utilizate în scop terapeutic, obținut în condiții de maximă securitate atât pentru donator, cât și pentru pacientul primitor.

„Mulțumim Asociației Filantropia Ortodoxă – filiala Gherla și Protopopiatului Ortodox din Gherla pentru implicarea și susținerea donării de sânge. Colecta organizată la Gherla a fost o colecta reușită cu oameni generoși și modești care au adus bucurie și speranță celor în suferință! Un mare mulțumesc organizatorilor – în special părintelui Protopop Iulian Paul Isip și părintelui Horea Baciu, pentru implicare și condițiile excepționale în care s-a desfășurat activitatea.” a transmis directorul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, Ch. Pr. Novac Mariana Ruxanda.

Pr.  Horea-Niculae Baciu 

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns