ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
maini dar lumina

Campanie caritabilă de Paște – sprijin pentru vârstnicii fără posibilități și pentru refugiați

Peste 170 de vârstnici din Gherla și din satele din împrejurimi, rămași singuri și fără prea multe posibilități, sunt în grija Asociației Oastea Domnului din Gherla. La sediul asociației au fost găzduiți și hrăniți refugiați din Ucraina, alungați de la casele lor de război. Toate acestea sunt posibile prin eforturile făcute de asociație, cu sprijinul unor oameni generoși. În prag de Paște, o campanie de caritate își propune să adune alimente pentru bunici și refugiați.

Luni 18 și marți 19 aprilie, membrii asociației sunt prezenți la căsuța nr. 3 din parcul din centrul municipiului, unde are loc o expoziție cu donații. Vor fi alături membrii echipei de robotică a Liceului Petru Maior, dar și voluntarii tineri ai asociației, care vor ajuta pe partea de promovare și colectare a resurselor.

Se vor colecta atât alimente neperisabile de bază (ulei, făină albă, mălai, zahăr, orez etc.)., poate și ceva festiv pentru Paște (cozonaci, suc etc.) pentru a umple găleți albastre, dar și donații în bani.

Marți, 19 aprilie, de la ora 12, copiii sunt invitați la o activitate de Easter Hunt în aceeași locație. Activitatea va presupune căutare de dulciuri și se va finaliza cu o premiere a echipei câștigătoare.

Proiectul poate fi susținut prin donații în contul Asociația Oastea Domnului Gherla, str. Romană nr. 28A, CUI 16866144, IBAN lei RO35 RZBR 0000 0600 1738 0417, IBAN EURO RO82 RZBR 0000 0600 1718 0624, deschise la Raiffeisen Bank Gherla.

Mai multe informații se pot obține de la Roxana Santa, telefon 0744 813590.

 

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns