taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
gherla campanie viata spital

Campania ”40 de zile pentru viață” aproape de final

Începând de la 23 septembrie 2020 ”misionarii vieții ” au ieșit din nou în stradă pentru a da mărturie că fiecare viață contează, să fie un cuvânt pentru cei care”se ascund în burtica mamei” și nu ne pot spune cât de mult își doresc să se nască, să trăiască și să își urmeze destinele.

Este vorba despre a V-a ediție a Campaniei ”40 de zile pentru viață”, care a intrat deja în ultima decadă. Ca în fiecare an, organizatorii din Gherla doresc să ofere mamelor aflate în criză de sarcină sprijin și consiliere, să conștientizeze că acești copii sunt un dar de la Dumnezeu.

Având în vedere situația mondială a pandemiei cu Covid-19, în această toamnă, acțiunea stradală la Troița ”Mama și copilul” din fața Spitalului Municipal din Gherla, se derulează conform unui program mai restrâns,  doar în intervalul orar 17,00 – 19,00. În anii anteriori a fost un program prelungit, de la amiază până seara târziu. Anul acesta se respectă cu strictețe măsurile impuse de situația actuală.

Începând din 2007, în întreaga lume s-au implicat în campanie 1 milion de voluntari în 1000 de orașe și 20.000 de lăcașuri de cult. În total au fost organizate 7440 de campanii locale și au fost salvate 17.226 de vieți. La Gherla s-au implicat în campanie și cadre medicale ale spitalului.

Campania poate fi urmărită online pe pagina de Facebook sau Instagram ”40 de zile pentru viață Gherla”.

Szekely Csaba

sus(4)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns