taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
tir lemne

Camion suspect, supraîncărcat cu lemne, șoferul a rămas fără mașină

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transport cu orice mijloace de transport al materialului lemnos în volum de peste 10 metri cubi, neînsoțite de documente specifice de transport, din care să rezulte cu certitudine legalitatea provenienței acestora, faptă prevăzută și pedepsită Legea 46/2008 – Codul Silvic.

Pe data de 22 iulie, în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Florești au fost sesizați prin  112 cu privire la faptul că pe DN1 E60, se deplasează un camion care transportă material lemnos, având o încărcătură peste tonajul maxim admis.

Cu ocazia verificărilor efectuate, în jurul orei 17.50, vehiculul a fost identificat în afara localității Gilău, stabilidu-se că la volanul acestuia se afla un bărbat de 32 de ani, din județul Bistrița-Năsăud.

În vederea stabilirii legalității transportului, ansamblul de vehicule a fost direcționat către un depozit aparținând Direcției Silvice Cluj, unde polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu organele silvice din cadrul Gărzii Forestiere Cluj și Direcței Silvice Cluj, au procedat la inventarierea încărcăturii, reieșind un volum de 11,03 metri cubi de material lemnos care nu corespundea din punctul de vedere a cantității prezentate în documentul de însoțire.

În urma celor constatate, polițiștii Serviciului de Ordine Publică s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind efectuate cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transport cu orice mijloce de transport al materialului lemnos în volum de peste 10 metri cubi, neînsoțite de documente specifice de transport, din care să rezulte cu certitudine legalitatea provenienței acestora, faptă prevăzută și pedepsită Legea 46/2008 – Codul Silvic.

Totodată, s-a procedat la confiscarea cantității de 11.03 mc de material lemnos și la indisponibilizarea ansamblului de vehicule.

sus(17)jos(0)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?