locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

accident luna de jos dabaca

Cal mort în accident pe drumul de la Bonțida spre Dăbâca, la Luna de Jos, doi tineri la spital

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul de Ambulanță au intervenit vineri seara în jurul orei 22 la un accident rutier care a avut loc în localitatea Luna de Jos, pe drumul de la Bonțida spre Dăbâca.

Pompierii au găsit în momentul sosirii la locul evenimentului un autoturism și o căruță care au fost implicate în accident.

Au fost consultați de echipajul SMURD un tânăr și un minor. Cei doi au fost transportați la spital în stare de conștiență și cu traumatisme ușoare. Nu au fost alte persoane care să solicite consultul echipajelor medicale.

În cele din urmă s-a stabilit că un minor de 12 ani, din Recea Cristur, aflat în căruță, a fost rănit ușor.

Accidentul s-a produs ca urmare a intrării pe contrasens a autoturismului, care era condus de un șofer de 22 de ani, din Luna de Jos.

Calul care trăgea căruța nu a supraviețuit impactului.

sus(8)jos(8)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns