taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
om copac padure taga

Câine omorât cu cruzime la Țaga, poliția face cercetări, are un suspect

O femeie a anunțat duminică cazul unui câine omorât de un localnic, la Țaga.

Enervat de câinele care i-ar fi luat papucii, bărbatul ar fi legat animalul cu sârmă de un copac și l-ar fi lovit până l-a lăsat fără suflare.

„Așa se face cu un biet animal care îți ia papuci din curte???? Cu un câine care se joacă?!! De ce nu i-ai dat o coajă de pâine, dacă o fost câinele străzii?? De ce??? I-ai dat în cap până o murit!!!!”, a scris femeia pe rețelele de socializare.

taga caine mort

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 205/2004 privind protecția animalelor.

taga caine mort politie

În urma verificărilor efectuate de polițiști, persoana din imagini a fost identificată, stabilindu-se că este un bărbat de 46 de ani din comuna Țaga.

În cauză sunt derulate în continuare activități specifice în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Relatările de la fața locului indică faptul că  omul ar fi ascuns leșul câinelui și nu vrea să le spună polițiștilor unde este.

ACTUALIZARE

Câinele a fost găsit în cursul după-amiezii de duminică la ieșirea din localitatea Țaga, în zona denumită local „Mileu”.

  • știre în curs de actualizare
sus(40)jos(12)

Lasă un răspuns