ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
microbuz paglisa

Câine lovit intenționat de o mașină, între Dăbâca și Pâglișa

Un șofer fără suflet ar fi autorul unui act de cruzime față de un câine. Totul s-a întâmplat marți, 2 august, pe drumul dintre localitățile Dăbâca și Pâglișa.

Un bărbat aflat în zonă a povestit că în jurul orei 13 a oprit la un pod, unde a apărut un câine. Omul, care spune că are mereu la el hrană pentru animale, a oprit să hrănească animalul. Apoi a vrut să îi lase mâncare și pentru  mai târziu, într-un culcuș din apropiere.

caine pod paglisa dabaca

În acel moment, un microbuz care circula prin zonă s-a îndreptat spre câine și ar fi trecut peste acesta, intenționat. Animalul, rănit, a fugit și s-a ascuns.

Mașina implicată în eveniment a fost identificată pe camerele de supraveghere din zonă. Microbuzul aparține unei firme de transport din Gherla. Administratorul acesteia spune că șoferul aflat la volan era un bărbat din comuna Panticeu.

La Poliția Animalelor a fost depusă o plângere în acest caz, cu solicitarea identificării șoferului și, după caz, a tragerii acestuia la răspundere.

ACTUALIZARE 4 august

În urma imaginilor apărute în spațiu public la data de 3 august, privind rănirea unui patruped de către un vehicul, pe un sector de drum situat între localitățile Dăbâca și Pâglișa, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au demarat din oficiu verificări.

Astfel, în cursul zilei de joi, a fost identificat conducătorul vehiculului care ar fi acroșat animalul, în cadrul activităților derulate de polițiști urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul, în vederea luării măsurilor legale.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns