irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
angajare sofer transport mobila gherla dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
caine cusca

Câine lovit în cap, găsit într-un bazin dezafectat, la margine de Gherla – VIDEO

Apar detalii noi despre cazul câinelui găsit luni la Gherla. Doi tineri care se plimbau luni pe dealurile de lângă oraș au ajuns la un moment dat în zona unor bazine de decantare dezafectate. În interiorul unui bazin au avut surpriza să descopere un câine rănit. 

Animalul se afla la o adâncime considerabilă, de câțiva metri, astfel că s-a cerut ajutor la 112.

pompieri gherla

La fața locului a intervenit un echipaj al pompierilor de la Gherla, iar cu o scară și o cușcă, salvatorii au reușit să scoată câinele afară.

caine cazut bazin gherla

Acesta era slăbit, deshidratat și prezenta leziuni în zona capului.

La fața locului a ajuns și un reprezentant al Adăpostului de Câini din Gherla. Medicul Roxana Dobocan spune că animalul a fost transportat la adăpost, unde a primit apă, mâncare și îngrijirile medicale necesare.

caine ranit cap gherla

După microcip a fost găsit și proprietarul, o persoană cu domiciliul lângă Gherla. Acesta a fost contactată și a relatat că animalul, un rottweiler în vârstă de 7 ani, a dispărut vineri de la domiciliu. Câinele s-a bucurat nespus de revederea cu stăpânul.

„Câinele prezenta trei leziuni la nivelul craniului, și nu sunt de la vreo mușcătură. Sunt de la loviri cu un corp ascuțit. Ce pot să vă spun este că un animal nu cade niciodată în cap”, a precizat medicul veterinar.

Apare așadar ipoteza că patrupedul ar fi fost lovit intenționat, de persoane rămase necunoscute. De asemenea, împrejurările în care a ajuns câinele în bazinul dezafectat rămân învăluite în mister.

Pe drumul spre bazinele de lângă Gherla au fost observate de altfel mai multe leșuri de câini. Unul dintre acestea avea legat de gât rămășițele unei sfori. Nu este exclus ca animalele să fi avut un sfârșit tragic, provocat.

caine mort gherla

Legea pedespește comportamentul brutal, abuzul în utilizarea animalelor, supunerea acestora la eforturi inutile, neasigurarea condiţiilor necesare, dar și abandonul.

Potrivit IPJ Cluj, Poliția nu a fost sesizată despre acest caz, astfel că deocamdată nu se fac demersuri pentru stabilirea împrejurărilor în care câinele a dispărut de acasă și a ajuns rănit pe fundul bazinului de la marginea orașului.

angajare loc de munca sofer distributie gherla dej cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns