hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

pompieri dej caine apa gheata

Câine căzut în Someș la Petrești, salvare dramatică în ultimul moment – VIDEO

Un apel la 112 a anunțat miercuri în jurul orei 15 că un câine a căzut în  apele Someșului Mic.

Evenimentul s-a produs în localitatea Petrești din comuna Mintiu Gherlii, iar la locul indicat au intervenit echipaje ale pompierilor de la Detașamentul din Dej.

La orele amiezei, localnicii au auzit un câine care scheuna, iar când s-au apropiat de Someș, l-au zărit în mijlocul apei, între sloiuri de gheață acoperite cu zăpadă.

Un bărbat a încercat să se apropie cu o barcă gonflabilă, care a fost tăiată de ghețuri și numai o minune a făcut ca omul să scape cu bine. Întrucât situația era mai complexă, s-a cerut ajutor prin 112.

Pompierii de la Dej au intrat pe cursul Someșului cu o barcă pneumatică, asta în timp ce câinele era zugrumat de blocurile de gheață și i se mai vedea doar capul.

Când s-au apropiat suficient, pompierii au legat câinele de gât cu o frânghie și au reușit să-l scoată din apă.

Câinele, un maidanez, era speriat, dar când a ajuns la mal era în stare bună și nu a avut nevoie de îngrijiri.

video în continuare

imagini: someseanul.ro

sus(15)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns