taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
caine

Câine bolnav salvat de un polițist, la Electric Castle, la Bonțida

Sufletul bun trage la suflet bun. Așa s-a întâmplat zilele trecute la Bonțida, unde un câine fără stăpân s-a atașat de un polițist de serviciu la festivalul Electric Castle.

Aflăm dintr-un grup al iubitorilor de animale despre colegul Adrian Hoza, care, din nou, nu și-a putut „înfrâna„ grija pentru animale și „ a comis-o iar”, anunță IPJ Cluj.

Aflați în dispozitivul de menținere a ordinii publice în localitatea Bonțida, cu ocazia festivalului Electric Castle, polițiștii de la Postul de Poliție Aluniș au dat peste un patruped care părea să aibă o afecțiune medicală la un membru, dar care nu voia să se îndepărteze prea mult de ei. Câteva strângeri de informații mai târziu și bănuiala le-a fost confirmată, câinele nu avea stăpân.

După cum e vorba, în teren trebuie să te orientezi repede, așa că Adrian și-a amintit de un prieten de-al lui care i-a spus la un moment dat că vrea un câine. Bineînteles că de la capătul celalalt al „firului”, răspunsul a fost unul pozitiv.

adrian hoza politist

foto: Facebook

Polițistul salvator nu se află la prima faptă de acest fel. La finalul anului trecut, un alt patruped și-a găsit un culcuș cald, datorită aceluiași om inimos.

Un câine fără stăpân, de pază cu poliția la Mintiu Gherlii, în carantina anti-Covid – VIDEO

sus(6)jos(0)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?