taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
copii gradinita daruri gherla

Cadouri de la copii pentru copii – FOTO

Preșcolarii, împreună cu părinții și cu cadrele didactice de la Grădinița cu program prelungit ,,Căsuța Fermecată” au oferit cadouri, constând din jucării, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, obiecte de igienă, alimente, dulciuri, copiilor de la Centrul de zi ,,Micul prinț”.

Această activitate face parte din proiectul educativ regional ,,Zâmbet pentru zâmbet”, al cărui scop este promovarea spiritului de întrajutorare în rândul preșcolarilor aducând un zâmbet în viața copiilor/colegilor, prin oferirea unor daruri.

galerie foto: imagini de la întâlnire

galerie foto gherla

Un alt obiectiv al proiectului este revigorarea spiritului civic și a mentalităților comunitare prin promovarea valorilor de solidaritate și generozitate.

Activitatea a fost realizată cu sprijinul părinților, directorilor celor două instituții, respectiv Danko A. Aurelia, director la Grădinița ,,Căsuța Fermecată” și Sămărtean Laura, director la Centrul de zi ,, Micul prinț” și educatoarelor Gordan Delia, Ioó Maria Elisabeta, Pastor Ella- Erika, Rotar Simona, Sipos Erzsebet, Socaciu Delia- Neluța și Szabo Ildiko. Proiectul și acțiunea social-caritabilă a fost coordonată de educatoarea Hideg Magda.

sus(9)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns