irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
pompieri somes inecat medic bebe lumezeanu

Cadavrul găsit în Someș la Gherla a fost identificat – VIDEO

Un pompier aflat luni dimineață în echipa de căutări a unui bărbat dispărut sâmbătă pe malul Someșului Mic, la Gherla, a observat un corp uman în apă.

Din primele constatări, este vorba despre bărbatul de 68 de ani, din Gherla. În condinții încă neelucidate, acesta a ajuns în apă și s-a înecat.

Căutările efectuate de pompieri, inclusiv scafandri, sâmbătă seara și pe parcursul zilei de duminică, au rămas fără rezultat. Au fost mobilizați pompieri de la SVSU Gherla, de la Punctul de Lucru Gherla al Detașamentului Dej, de la Detașamentul Dej, din cadrul ISU Cluj.

Curenții puternici au purtat corpul până la o distanță de 1,5 km în aval. Aici a fost văzut dimineață.

ISU Cluj a transmis că în jurul orei 10 a fost identificat corpului unui bărbat în zona localității Bunești. „Echipajul operativ a extras corpul bărbatului din apele râului, care prezenta rigiditate cadaverică, și l-au predat reprezentaților IML”.

De asemenea, IPJ Cluj a transmis că de la sesizarea cazului, polițiștii, alături de echipaje ISU Cluj au efectuate toate demersurile necesare pentru depistarea acestuia. „Astfel că, la data de 5 februarie, în jurul orei 10, în urma activităților de căutare, acesta fost depistat, din nefericire decedat, în râul Someșul Mic, în proximitatea străzii Luncii, din municipiul Gherla”

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal, în cadrul căruia se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor care au condus la producerea decesului.

Persoana decedată este un medic cunoscut din Gherla și apreciat pentru calitățile sale profesionale.

video gherla info

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns