taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
femeie trista

Ca să iasă basma curată, o fată dispărută din Cojocna a declarat că a fost drogată și violată, de ce au reținut-o polițiștii

Unele fetele fac șmecherii, dar se pare că ulciorul nu merge de multe ori la apă. O fată de 17 ani dată dispărută de acasă a povestit prin ce grozăvii ar fi trecut, numai că polițiștii au descoperit altceva.

Pe 15 februarie în jurul orei 12, polițiștii din cadrul Secției 2 Politie Rurală Apahida au fost sesizați despre faptul că o tânără în vârstă de 17 ani, din comuna Cojocna, județul Cluj, a plecat în data de 14 februarie, în jurul orei 21, de la adresa de domiciliu și nu s-a mai întors.

Polițiștii au desfășurat activități investigative în vederea depistării celei în cauză. În cursul aceleiași zile, în jurul orei 15, tânăra de 17 ani s-a întors acasă.

Fata a povestit că pe timpul dispariției s-ar fi aflat la Câmpia Turzii cu un bărbat de 38 de ani, din municipiu. Acesta  ar fi întreținut raporturi sexuale cu adolescenta, împotriva voinței sale și mai mult, ar fi obligat-o să consume droguri.

În urma celor declarate, polițiștii au demarat cercetările şi au fost efectuate investigaţii. Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că spusele fetei nu se confirmă.

Ca urmare, tânăra de 17 ani a fost a reținută pentru 24 ore. Cercetările sunt continuate în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare.

foto: arhiva

sus(6)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns