nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sala jocuri operator sloturi

telefon pierdut furat gherla

Ca-n filme: cum se pregătește o femeie să pună mâna pe un telefon uitat pe o masă în centrul orașului – VIDEO

O noapte întreagă a rezistat un telefon mobil uitat pe o masă, la un fast-food, chiar în centrul orașului. Apoi, câteva minute bune i-au trebuit unei femei să pună mâna pe el.

S-a întâmplat joi dimineață la Gherla, chiar în centrul orașului. Este uimitoare meticulozitatea cu care s-a pregătit o femeie să ia telefonul de pe masa aflată în fața unui fast-food.

Puțin după ora 7, femeia, îmbrăcată elegant, trece prin centru. Prin apropiere nu e țipenie de om. Observă telefonul pe masă, dar își continuă drumul. Ispita însă nu-i da pace. Revine în câteva clipe și maschează telefonul cu o bucată de carton. Parcă vrea să-l protejeze, să nu-l vadă și să-l ia cineva. Și pleacă.

După alte 10 minute, provocarea își face efectul. Femeia revine, ia telefonul și pleacă. Nu știa însă că o camera video de supraveghere i-a înregistrat fiecare mișcare.

Proprietarul telefonului și a terasei din centru închisese fast-foodul la miezul nopții de dinainte. Ajuns acasă târziu, și-a căutat telefonul, dar nu l-a găsit. Convins că l-a uitat în fast-food-ul ambulant, se culcă liniștit, cu gândul că-l va recupera dimineață.

A două zi, caută telefonul peste tot, dar acesta  de negăsit! Omul e disperat, pentru că în telefon are fotografii și toate numerele de telefon ale cunoscuților. E momentul în care îi vine ideea să verifice imaginile de pe camera video de supraveghere. Atunci vede stupefiat tot ce s-a întâmplat. Anunță poliția, care începe cercetările în acest caz.

„Am apelat dimineață pe numărul meu, telefonul încă suna, dar n-a răspuns nimeni. Apoi a fost închis”, a povestit proprietarul.

video – imagini cameră supraveghere

Femeia care și-a însușit telefonul are la dispoziție câteva zile pentru a-l returna, pentru că în caz contrar, riscă dosar penal și o pedeapsă destul de usturătoare.

Potrivit legii, fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut, sau de a dispune de acel bun ca de al său, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni, sau cu amendă. Legea mai spune că împăcarea înlătură răspunderea penală.

Un caz asemănător a avut loc la Gherla în urmă cu câțiva ani. Atunci, o femeie și-a scăpat pe jos în parcarea de la Unicarm un portofel cu 15 milioane de lei vechi în el. Și atunci, camerele video au surprins o bunicuță care și-a însușit portmoneul. Dar câteva zile mai târziu, bunicuța a făcut o fapta bună și l-a predat la poliție.

O bunicuţă care şi-a însuşit un portofel cu 15 milioane, prinsă pe camerele de supraveghere – VIDEO

sus(1)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns