angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

pescuit lac gherla pescari

Ca la noi, la nimenea: cu undita pe lacul cu hidrobiciclete!

Lacul de agrement din parcul mare isi gaseste de la an la altul noi destinatii. Daca anul trecut, imediat dupa inaugurare, un grup de copii au fost fotografiati in timp ce se scaldau in lac (vezi aici),  anul acesta pescarii au dat navala cu unditele! Cel putin cinci pescari, de toate varstele, se aflau joi seara pe marginea lacului, cu unditele intinse pentru a captura prada cea mare!

Pe masura ce lacul a prins vechime era in mersul lucrurilor sa se dezvolte aici flora si fauna. Si normal, excludem peturile de bere, ambalajele de chipsuri sau pufuleti, aruncate cu mana larga de unii trecatori. Anul trecut lacul s-a bucurat si de grija unor binevoitori, care au adus pestisori in pungi, pe care i-au „eliberat” in mediul lor natural. Probabil de atunci au tot asteptat ca puii sa faca peştani adevarati, pe care acum incearca sa-i prinda si sa-i gateasca pentru cina. Evident, sansele sa plece acasa cu vreun şlap ratacit sunt foarte mari.

pescuit gherla lac

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

3 comentarii

  1. macar isi castiga hrana cinstit , ca erau doar tigani , decat sa fure mai bine asa ! zic eu

    sus(0)sus(0)
  2. Frumos titlu,la fel si prezentarea din comentariul...n-am ce zice,dar nu inteleg problema voastra legat de pescuit,la fel se pescuieste si pe lacul Chios si pe cele din Gheorgeni,in Cluj si nu are nimeni nici o problema cu treaba asta.Apropo si eu am fost unul dintre acei"binevoitori" de care ziceti voi in comentariu,dar prefer ca lumea sa pescuiasca decat sa vad cum la toamna se goleste lacul si mor toti acei pesti prinsi in gheata.

    sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns