mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
pescuit lac gherla pescari

Ca la noi, la nimenea: cu undita pe lacul cu hidrobiciclete!

Lacul de agrement din parcul mare isi gaseste de la an la altul noi destinatii. Daca anul trecut, imediat dupa inaugurare, un grup de copii au fost fotografiati in timp ce se scaldau in lac (vezi aici),  anul acesta pescarii au dat navala cu unditele! Cel putin cinci pescari, de toate varstele, se aflau joi seara pe marginea lacului, cu unditele intinse pentru a captura prada cea mare!

Pe masura ce lacul a prins vechime era in mersul lucrurilor sa se dezvolte aici flora si fauna. Si normal, excludem peturile de bere, ambalajele de chipsuri sau pufuleti, aruncate cu mana larga de unii trecatori. Anul trecut lacul s-a bucurat si de grija unor binevoitori, care au adus pestisori in pungi, pe care i-au „eliberat” in mediul lor natural. Probabil de atunci au tot asteptat ca puii sa faca peştani adevarati, pe care acum incearca sa-i prinda si sa-i gateasca pentru cina. Evident, sansele sa plece acasa cu vreun şlap ratacit sunt foarte mari.

pescuit gherla lac

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

3 comentarii

  1. macar isi castiga hrana cinstit , ca erau doar tigani , decat sa fure mai bine asa ! zic eu

    sus(0)sus(0)
  2. Frumos titlu,la fel si prezentarea din comentariul...n-am ce zice,dar nu inteleg problema voastra legat de pescuit,la fel se pescuieste si pe lacul Chios si pe cele din Gheorgeni,in Cluj si nu are nimeni nici o problema cu treaba asta.Apropo si eu am fost unul dintre acei"binevoitori" de care ziceti voi in comentariu,dar prefer ca lumea sa pescuiasca decat sa vad cum la toamna se goleste lacul si mor toti acei pesti prinsi in gheata.

    sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns