taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
telefon anonim

Ca la Gherla, telefoane cu număr ascuns la Dej, oamenii îndemnați să nu-l mai voteze pe primar, ce acuze i se aduc – înregistrare

Mai mulți primari PSD din Cluj, dar nu toți, par să fie ținta unor atacuri anonime, venite prin apeluri telefonice.

O adevărată campanie de demolare a imaginii primarilor de la Gherla, Dej sau Chinteni se derulează începând de joi seara. Locuitorii din cele două orașe și din comuna amintită au fost apelați cu număr ascuns și le-au fost aduse la cunoștință fapte ale edililor.

Daca la Gherla, primarul Ioan Neselean este acuzat că ar fi cerut șpagă de la o firmă de construcții, lucru infirmat ulterior de directorul firmei respective, iar la Chinteni, primărița Lucia Suciu este arătată cu degetul pentru că și-ar fi însușit sume de bani legate de o capelă mortuară, la Dej, primarul Morar Costan a fost luat în colimator pentru că ar fi direcționat bani publici către firmele unor pesediști notorii, cum ar fi deputatul Cornel Itu sau consilierul județean Vasile Sălătioan.

În convorbirea telefonică se vorbește despre primarul Morar Costan – „incompetent corupt”, care „fură din bugetul dejenilor ca să înfunde buzunarele lui Itu și firmele lui”.

În apelul anonim se mai spune că „rețeaua de apă de pe Valea Chiejdului s-a făcut fără licitație în 2016” și că „s-au sifonat sute de mii de euro prin firma consilierului județean Vasile Sălătioan”.

audio – înregistrarea unui astfel de apel anonim, publicată de dej24.ro:

Primarul Morar Costan spune că aceste apeluri fac o dezinformare totală, sub protecția anonimatului. „Luni o să sesizez organele competente. Afirmațiile sunt o calomine crasă, n-au nicio legătură cu realitatea, efectiv o dezinformare. La lucrările de la Valea Chiejdului nu s-au cheltuit bani publici, s-a făcut în sistem privat”.

Costan crede că acest atac poate veni și din exterior, dar nu exclude să vină din interiorul PSD. „Nu e normal să faci afirmații de genul ăsta pentru a denigra o persoană publică fără argumente. Nu pot accepta dezinformare, totul areo  limită. Eu răspund de cheltuirea banilor publici, au fost controale, au verificat, n-am avut probleme niciodată. Iar în ce privește legătura dintre mine și Itu, nu există, nu a existat și nu va exista”.

La rândul său, deputatul Cornel Itu califică astfel de acțiuni „o mârșăvie”. „Este o acțiune incorectă. Am doar o relație instituțională cu primarul și primăria. Este o campanie urâtă, iar cine o face, nu ar trebui să sune cu număr ascuns, ar trebui să spună în față, dacă e bărbat. E un gest urât și regretabil”.

audio: declarații Morar Costan și Cornel Itu

Înregistrarea apelului pe care l-au primit mai mulți locuitori din Gherla, despre primarul Neselean. În vizor și primărița din Chinteni – VIDEO

sus(4)jos(36)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns