taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod sudor lacatus
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod balastiera muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj ospatar restaurant sofer livrari
arma pusca

Braconaj la Gherla, doi bărbați prinși la vânătoare

La data de 15 februarie., în jurul orei 22, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au depistat în flagrant doi bărbați de 50, respectiv 58 de ani, din Gherla, în timp ce efectuau acțiuni de braconaj pe un fond de vânătoare din oraș, având asupra lor o armă letală pe care erau montate dispozitive de ochire și de diminuare a sunetului, precum și muniție.

La fața locului s-au deplasat și polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Cluj, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că la aceeași dată, în jurul orei 20, cei doi bărbați s-au deplasat cu un autoturism pe fondul de vânătoare situat în zona din extravilanul cartierului Silivaș, unde au efectuat acțiuni de braconaj.

Ca urmare a verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că aceștia nu sunt deținători legali de arme, iar arma nu figurează în evidențele Poliției Române.

Astfel, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor arma letală, un dispozitiv de ochire, un dispozitiv de iluminare, perecum și un număr de opt cartușe alături de tubul cartuș.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cinegetic, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 407/2006, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă letală fără drept, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

sus(41)jos(7)

tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns