hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

bodycam

Bodycam-uri pentru angajații din penitenciare

Angajații din penitenciare, confruntați direct cu deținuții, ar urma să fie dotați cu bodycam-uri – aparate de monitorizare și înregistrare audio și video.

Ministrul justiției Tudorel Toader a promis achiziționarea de astfel de camere video pentru toți angajații din penitenciare care desfășoară activități directe cu deținuții.

La întâlnirea de vineri dintre reprezentanții Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) și ministrul Justiției, Tudorel Toader, s-a ridicat problema siguranței personale a angajaților care desfășoară activități directe cu deținuții.

In opinia FSANP, una dintre măsurile care ar conduce la reducerea și prevenirea ultrajelor în penitenciare, dar și ca mijloc de proba în apărarea angajaților acuzați de acte de violență împotriva deținuților, ar fi bodycam-urile.

FSANP a solicitat ministrului Tudorel Toader achiziționarea cât mai urgență a acestor dispozitive, iar la discuții, ministrul a promis că cel mult trei luni, toți angajații din sectorul operativ vor fi dotați cu bodycam-uri. (foto: arhiva)

sus(12)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns